Outfit of the day: Autumn Saturday

Op Instagram post ik voortdurend foto’s van mijn outfits. Op mijn blog deed ik dat nog nooit, want ‘Ik kan toch nooit zo’n goede foto’s maken als de echte fashionbloggers?’. Ja en dan? Ik besloot het gewoon eens te proberen en samen met mijn vriendje en mijn broer maakte ik vandaag dus foto’s van mijn outfit. Niet gemakkelijk, want de meeste foto’s waren veel te geforceerd en dus niet mooi. Toch ben ik best blij met het resultaat. Kijken jullie mee?

IMG_0476

Op de foto’s draag ik mijn favoriete jas van het moment. Hij is ietwat aan de dunne kant (dus koud!), maar ik hou van de combinatie van de gewone stof met de (fake) leren mouwen. Ik was al een tijdje op zoek naar zo’n jas en heb hem uiteindelijk bij Primark gevonden. Onder mijn jas draag ik een oversized longsleeve t-shirt met de tekst ‘Do what you want’. Hij schijnt een beetje door, maar dat vind ik net leuk. De jeans die ik draag heb ik al jaren geleden bij H&M gekocht. Het is zo’n wonderbroek die me op elk gewicht past. Heerlijk!

Als accessoire bij deze outfit draag ik mijn nieuwe tas van Mango, die ik heb overgekocht van een vriendin. Ik heb er ook een bijpassende portefeuille van. Heel blij mee! Ik draag ook mijn gouden horloge van Komono. Lekker groot, daar hou ik van! Als schoenen koos ik voor mijn Nike Air Max Thea’s, waar ik nog steeds verliefd op ben.

IMG_0532

IMG_0534

IMG_0639

IMG_0675

IMG_0759

 Jas: Primark – Longsleeve t-shirt: Only – Jeans: H&M – Horloge: Komono –     Schoenen: Nike  – Handtas: Mango – Sjaal: van mama 😉

Tips of opmerkingen over mijn eerste outfitpost zijn altijd welkom! 

Liefs,
Jolien xx

5 thoughts on “Outfit of the day: Autumn Saturday

  1. Ik vind de foto’s erg leuk geworden hoor! Ik kan mij voorstellen dat die je favoriete jas is. Ik vind de combinatie tussen stof en leer ook altijd erg mooi! En je tas van de mango vind ik ook super mooi! Liefs

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s